Onze missie

Kwaliteit

In de potten en pannen van Eventus Catering roeren een enthousiaste chef-kok Mark Adriaenssens en zijn team, goed voor meer dan dertig jaar ervaring. De kwaliteitsvolle hapjes en gerechten, met veel zorg en liefde bereid, worden geserveerd door professionele medewerkers, die vriendelijkheid  en service hoog in het vaandel voeren. Het spreekt vanzelf dat alle bereidingen voldoen aan de meest strikte hygiënenormen.

Prijs

Alle bereidingen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daar schuilt de kracht van de Inventus Group, waar Eventus Catering deel van uitmaakt. Chef-kok Mark Adriaenssens heeft oog voor streekgebonden producten en vindt het belangrijk om de ecologische voetafdruk met zijn bereidingen zo klein mogelijk te houden.

All-in-one beleving

Eventus Catering zorgt voor de juiste culinaire omkadering van uw evenement, op een door u gekozen locatie, of in een van de eigen locaties DOCK3, KADE14 of CARRÉ b2b, die net als Eventus Catering tot de Inventus Group behoren. Voor de organisatie van uw event kan u beroep doen op uw eigen eventbureau of op Jetset Events van Inventus Group. Jetset Events staat garant voor spraakmakende organisaties. Met de Inventus Group hebt u één offerte en één aanspreekpunt en worden voor u alle praktische zaken mooi geregeld.

U wenst een offerte op maat?